Тези озаряващи падове за лице комбинират 50 ферментирали съставки, с помощта на които ревитализират повяхналата кожа и изглаждат неравномерната текстура само след 2-седмична употреба. Ниацинамидът и аденозинът се борят с неравния тен и озаряват кожата, а хиалуроновата киселина осигурява интензивна хидратация. Продуктът е обогатен с Golden calming complex, съчетаващ екстракт от гардения и куркумин, които имат антиоксидантни и успокояващи свойства, и редуцират раздразненията и несъвършенствата. Падовете са направени от 100% памук, биоразградими са и са меки и деликатни към кожата.
Подходящи за всеки тип кожа.
Ползи от numbuzin No.3 Radiance Glowing Jumbo Essence Pad
- Хидратация: Осигурява дълбока хидратация и помага за запазване на влагата в кожата.
- Изсветляване: Съдържа съставки, които изсветляват тена и придават сияен вид на кожата.
- Подобряване на текстурата: Помага за изглаждане на неравностите и подобряване на текстурата на кожата.
- Антиоксидантна защита: Богат на антиоксиданти, които защитават кожата от вредните влияния на околната среда.
- Успокояване: Успокоява раздразнена или чувствителна кожа.
- Екфолиация: Леката ексфолиация помага за премахване на мъртвите клетки и подобряване на сиянието.
- Удобство при употреба: Лесни за нанасяне и практични, което прави ежедневната грижа по-приятна.
- Подходящи за всички типове кожа: Могат да се използват от хора с различни типове кожа, включително чувствителна.
Използвайте вместо тоник на почистена кожа. Обтрийте внимателно лицето с кръгови движения и нежно потупайте с длани за по-добро абсорбиране.
Water, Dipropylene Glycol, Glycereth-26, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Butylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Betaine, Polyglyceryl-10 Laurate, Adenosine, Spiraea Ulmaria Extract, Sodium Hyaluronate, Saccharomyces Ferment, Saccharomyces Ferment Filtrate, Schizosaccharomyces Ferment Filtrate, Aspergillus Ferment, Aspergillus/Glucose/Soybean/Starch Ferment Filtrate, Lactococcus/Bean Seed Extract Ferment Filtrate, Lactobacillus/Rice Ferment, Chlorella Ferment, Lactobacillus/Algae Extract Ferment, Saccharomyces/Grape Ferment Extract, Lactobacillus/Pumpkin Ferment Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Lactobacillus/Soybean Extract Ferment Filtrate, Saccharomyces/Rice Ferment Filtrate, Saccharomyces/Barley Seed Ferment Filtrate, Saccharomyces/Calcium Ferment, Saccharomyces/Laminaria Saccharina Ferment, Saccharomyces/Potato Extract Ferment Filtrate, Lactobacillus/Eriodictyon Californicum Ferment Extract, Lactobacillus/Water Hyacinth Ferment, Lactobacillus/Rye Flour Ferment, Lactobacillus/Hibiscus Sabdariffa Flower Ferment Filtrate, Lactobacillus/Milk Ferment Filtrate, Lactobacillus/Ginseng Root Ferment Filtrate, Lactobacillus/Acerola Cherry Ferment, Lactobacillus Ferment, Lactobacillus Ferment Lysate Filtrate, Lactococcus/Milk Ferment Lysate, Lactococcus Ferment, Lactococcus Ferment Extract, Lac tococcus Ferment Lysate, Streptococcus Thermophilus Ferment, Aureobasidium Pullulans Ferment Filtrate, Bifida Ferment Filtrate, Bifida Ferment Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Lactobacillus/Wasabia Japonica Root Ferment Extract, Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract, Bacillus/Glutamic Acid Ferment Filtrate, Bacillus/Rice Bran Extract/Soybean Extract Ferment Filtrate, Monascus/Rice Ferment, Saccharomyces/Rice Bran Ferment Filtrate Extract , Saccharomyces/Rice Bran Ferment, Lactobacillus/Pear Juice Ferment Filtrate, Pichia Ferment Lysate Filtrate, Alteromonas Ferment Extract, Saccharomyces/Coix Lacryma-Jobi Ma-Yuen Seed Ferment Filtrate, Saccharomyces/Soy Protein Ferment, Sphingomonas Ferment Extract, Saccharomyces/Malachite Ferment, Tetrahydrocurcumin, Gardenia Florida Fruit Extract, Polyquaternium-51, Dextrin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Hydroxyethylcellulose, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citronellol *
* Моля, обърнете внимание, че съставът подлежи на промяна по преценка на производителя. Актуална информация относно съставките ще откриете върху опаковката на продукта.
Този продукт все още не е оценен. Направи първата оценка!