Направени поръчки в периода 17.07. - 21.07. ще бъдат изпратени на 22.07.

Доставка до easybox за 3.99 лв.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 

 1. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

  

Следните условия се отнасят за всички поръчки, направени от клиента към АЙ ЕМ ЕЛ ЕООД, (ЕИК 206656807) - KBEAUTY, на сайта https://kbeauty.bg и мобилната версия. 

Като използвате KBEAUTY и/или направите поръчка, Вие се съгласявате да бъдете обвързани с условията, посочени тук ,("Условията"). Моля, уверете се, че сте прочели и разбрали Условията, преди на направите своята поръчка. 

Поръчки могат да бъдат правени само от лица, навършили 18 години, които не са поставени под попечителство. Поръчки от юридически лица се извършват по индивидуални условия, договаряни допълнително между страните. 

Включването на продукти от страницата или поръчката им по телефон в определен момент не означава и не гарантира, че тези продукти или услуги ще са налични по всяко време. 

Запазваме си правото да преустановим предлагането на който и да било продукт, по което и да било време. Запазваме си правото да променяме тези Условия, без да Ви уведомяваме предварително. Версията на Условията, която ще се прилага за Вашата поръчка, ще бъде тази, която е публикувана на страницата ни в момента, когато направите поръчката.

 

 1. ЦЕНИ И РАЗХОДИ ЗА ДОСТАВКИ

  

Показаните цени на настоящия сайт са крайни, с включен ДДС, във вид валута - български лева. 

Разходите за доставка за всяка поръчка зависят от размера или теглото на поръчаните артикули и са съгласно ценовата политика на съответната куриерска служба. Същите се начисляват автоматично към крайната цена на поръчаните артикули.

 

 1. ПОРЪЧВАНЕ/СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР

  

Поръчки се приемат единствено чрез сайта. 

Поръчките са два вида: поръчка на налични продукти и поръчка на подаръчен ваучер. Подаръчните ваучери са на стойност 50,00 лв., 100,00 лв., 150,00 лв. и 200,00 лв. , като се заплащат единствено по банков път, след завършване на поръчката Ви и получаване на номер за същата.   

За използването на ваучерите се прилагат кумулативно следните условия: Ваучерът е с валидност 12 месеца от датата на изпращане към получателя по имейл, същият се ползва еднократно, т.е. е само за една поръчка, но се отнася за всеки продукт на сайта. Ако поръчката е на стойност, по-голяма от стойността на ваучера, следва да се доплати получената разлика, увеличена и с цената на доставката по избран от  получателя метод на доплащане (наложен платеж или банков превод). 

Ограничения при ползването на ваучери: ваучерите не могат да бъдат обменени за своята парична равностойност и не могат да се използват едновременно с код за отстъпка. 

След като направите поръчката, ще получите потвърждение по имейл. Ако поради някаква причина не можем да изпълним Вашата поръчка, ще Ви уведомим при първа възможност. Ако вече сме получили плащане за такава поръчка, ще Ви възстановим съответната сума, като използваме същия начин на плащане, който е бил използван за извършване на плащането. Възстановяването включва цената на стоката. Ако поради някаква причини е необходимо друго уреждане на случая, ще Ви уведомим допълнително.

  

 1. ДОСТАВКА

  

KBEAUTY изпраща поръчките за най-краткото възможно време и в реда, по който са били направени. Нашата цел е да доставим поръчката в рамките на до 2 работни дни след потвърждаването ѝ. Уикендите (събота и неделя) и националните празници не се включват в дните за доставка. Макар че се стремим да извършим доставката в посочения интервал, доставката може да отнеме по-дълго поради неочаквани събития. 

Преди да поръчате, ще бъдете информирани за това, кога се очаква да бъде извършена доставката, както и цената ѝ.  

Клиентите на KBEAUTY могат да избират между следните видове доставка: със “Спиди” АД до офис или адрес на клиента или чрез SAMEDAY посредством автоматизирани шкафчета/easybox, достъпни 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, на база предоставян код, получен чрез СМС на телефона на клиента. Услугите SАMEDAY/easybox са достъпни, само ако са предварително предплатени  с банкова карта, ведно със сумата за поръчка на стоките от сайта. В този случай независимо от общите условия за доставка и съхранение на доставчика SАMEDAY, KBEAUTY няма да приема рекламации, ако клиентът е получил стоката си след 48 час, в който е бил уведомен чрез СМС за наличието на пратката му в определена кутия .

Доставката е валидна само за територията на Р. България. 

Поръчки над 120,00 /сто и двадесет/ лв., след всички приложени отстъпки – намаление в сайта, купони/кодове за намаление и пр., са с безплатна доставка до офис/автомат на Спиди (Speedy) или easybox.

 

 1. ОТТЕГЛЯНЕ НА ПОРЪЧКА

  

Можете да отмените или да върнете поръчката от датата, на която поръчате, до 14 дни след получаване на поръчаната стока/и. Ако сте заплатили стоките, ще Ви възстановим сумата за стоката в 14-дневен срок от датата, на която сме получили уведомление за оттеглянето на поръчката, но няма да включва разходите за доставка. Ако решите да задържите определени стоки и да отмените само частично Вашата поръчка, разходите за доставка няма да Ви бъдат възстановени. В до 14-дневен срок от датата, на която сме получили уведомление за оттеглянето на поръчката, ще Ви се възстановят само сумите за стоките. В случай на онлайн плащане (кредитна / дебитна карта) - връщането на средствата ще бъде извършено по същия начин, по който е извършено плащането.  

Можете да анулирате Вашата поръчка в рамките на 15 минути от полученото на електронната Ви поща потвърждение за направена поръчка, като е необходимо да ни уведомите писмено на следния адрес: info@kbeauty.bg, а ако искате да върнете поръчката си, моля, използвайте приложената в сайта ни форма за връщане на стока, най-късно 14 дни от датата на получаване на стоката. Към формата следва да изпратите самата стока, която е с ненарушен търговски вид, неотворена и неизползвана, както и всички предоставени подаръци, които сте получили заедно с поръчаната стока, в случай че такива са изпратени от KBEAUTY.  

Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на същата и в присъствие на куриер, който съставя и констативен протокол, в три екземпляра, като предава на клиента оригинала и едно копие за завеждане на застраховката за щети и липси. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Задължително е да изискате копие от протокола и да го приложите към формуляра за връщане. Ако пратката е била предварително заплатена, KBEAUTY възстановява в до 14-дневен срок заплатената сума по банкова сметка, посочена от купувача, след предоставяне на протоколите.  В случай на онлайн плащане (кредитна / дебитна карта) - връщането на средствата ще бъде извършено по същия начин, по който е извършено плащането. 

 

 1. ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

  

Ние Ви гарантираме пълно възстановяване на заплатената сума за стоките, при положение че всички стоки бъдат върнати в момента на получаване в куриерския офис или в сроковете посочени по-горе в същото състояние, в което са били, когато сте ги получили. Това означава, че стоките не трябва да са повредени, отворени, променяни или ползвани, с нарушена цялост на опаковките или стикерите по тях. 

Aко решите да върнете стоката, която сте поръчали, или част от нея, моля, използвайте приложената в сайта ни форма за връщане на стока, като в този случай куриерските или пощенски такси са за Ваша сметка.  

Връщането на Вашите продукти трябва да се осъществи чрез куриер на посочения адрес: гр. София, ул. Любляна 10.  Моля, не забравяйте към артикулите от отделните поръчки да приложите и съответстващите им формуляри за обратно връщане.  

Не подлежат на връщане стоки в промоция или с намалена цена, поради изтичащ срок на годност, ако същия е изрично указан в сайта.

  

 1. НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

  

7.1. Наложен платеж

Можете да изберете да платите стоките чрез наложен платеж при получаването им, без допълнителни такси. Ще получите изисквания от закона платежен документ, потвърждаващ изпращането на стоките. 

  

7.2. Дебитна/кредитна карта

Плащането с кредитна, дебитна или предплатена карта се извършва чрез защитената онлайн платформа за търговия на банка ДСК ЕАД, която приема VISA - VISA ELECTRON - MASTERCARD – MAESTRO. KBEAUTY не обработва и не съхранява информация за картови разплащания.

Процедура за плащане с кредитна или дебитна карта:

- Когато правите поръчката си, изберете метода на плащане " Дебитна/кредитна карта".

- Въведете данните за Вашата карта, след като бъдете автоматично прехвърлени в защитената среда на банка ДСК ЕАД.

- Попълнете всички задължителни полета и изберете „Плащане“. Ще получите подробен имейл с всички подробности за Вашата поръчка.

  

7.3. Банков път 

Можете да изберете да платите и по банков път, по следната банкова сметка: IBAN: BG41STSA93000028427627. Като получател е необходимо да посочите АЙ ЕМ ЕЛ ЕООД, а в основание за плащане - номера на Вашата поръчка. В този случай стоките ще бъдат изпратени след заверяване на банковата ни сметка с дължимата сума.

  

 1.  НАШАТА ОТГОВОРНОСТ

  

Ние не носим отговорност за косвени загуби, които са страничен ефект на основната загуба или повреда, например загуба на печалба или загуба на възможност; или да не може да се достави стоката или да се отговори на някое от другите ни задължения по настоящите Общи условия, когато тази невъзможност се дължи на събитие, което е извън нашия контрол, който включва, но не се ограничава до пожар, наводнение, буря, бунтове, граждански безредици, война, ядрена авария и терористична дейност. 

Нашата максимална отговорност към Вас за всякакви загуби или щети, произтичащи във връзка с Вашата поръчка на нашия сайт, ще бъде ограничена до общата цена на Вашата поръчка. 

Ако имате някакъв проблем с продукт, който сте закупили от нас и не сте могли да решите спора, тогава можете да подадете жалба до платформата на ЕС за онлайн решаване на спорове („ODR платформата“).

  

 1. ГАРАНЦИЯ

    
Ако има дефекти в стоките, които сте закупили, ние ще спазим всички законови разпоредби за гаранциите. Ако имате оплакване относно явни дефекти, свързани със стоките, които сте получили, включително повреди, възникнали при транспортирането, моля, уведомете ни, като ни изпратите стоките обратно без забавяне, използвайки предоставения предварително отпечатан формуляр за връщане на стоки.

 

 1. НИЩОЖНОСТ ИЛИ УНИЩОЖАЕМОСТ НА ОТДЕЛНИ КЛАУЗИ

     
Ако някоя клауза от тези Условия бъде обявена за нищожна от съд или регулативен орган, другите клаузи на настоящите Общи Условия ще продължат да бъдат в сила.

  

 1. ОБРАБОТВАНЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

  

Предоставянето на Вашето съгласие за обработването на личните Ви данни е на доброволен принцип. Въпреки това обаче ние трябва да посочим, че ако не предоставите съгласие за това обработване, не е възможно да се регистрирате и да използвате онлайн магазина.

 

 1.  АВТОРСКО ПРАВО

  

Съдържанието на този уеб сайт, включително снимките и текстовете, е защитено от авторско право и други права. Използването на изображения и текстове се разрешава само за лична употреба, като всякакво друго използване без изричното писмено съгласие на Продавача е забранено.

  

 1.  ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАС

  

АЙ ЕМ ЕЛ ЕООД

ЕИК: 206656807

e-mail: info@kbeauty.bg

Телефон за контакт: +359 895 979 938

 

Използваме "бисквитки", за да ви предложим по-добро сърфиране, да персонализираме съдържанието и рекламите, да предоставим функции за социални медии и да анализираме трафика си. Прочетете как използваме "бисквитките" и как можете да ги контролирате, като кликнете върху "Настройки на бисквитките". Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!